dilluns, 6 d’agost del 2012

La policia xinesa persegueix els medicaments falsos

La policia xinesa ha arrestat a gairebé 2.000 persones en el marc de les seves àmplies operacions dutes a terme per lluitar contra els medicaments falsos, d'acord amb un comunicat divulgat el dissabte pel Ministeri de Seguretat Pública.

L'operació va ser executada per uns 18.000 agents de policia, que van encautar medicaments falsos o adulterats per un valor de 150 milions d'euros.

Uns 1.500 tallers de producció d'aquests medicaments, que arribaven a les mans dels pacients que pateixen diabetis, hipertensió arterial..., van ser destruïts durant l'operatiu, ha precisat la nota ministerial. Aquests tipus de medicaments han provocat moltes vegades als consumidors, greus problemes relacionats amb el fetge i el ronyó, així com, insuficiència cardíaca.

El Govern de Pequín s'ha compromès, en repetides ocasions, a reforçar els sistemes de reglamentació després dels escàndols sorgits amb la seguretat en diferents productes, entre ells, joguines, robes per a nens, pneumàtics, pasta de dents, medicaments i aliments, com peixos i llet per a infants.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada